Életvezetési tanácsadás


Az életben folyamatosan kapjuk a megoldást kívánó helyzeteket. Meg kell birkóznunk konfliktusokkal, problémákkal, olyan nehézségekkel, melyek kezeléséhez nincs megoldó-képletünk.


Tehetetlennek érezzük magunkat, beborít a sok felgyülemlett gond és probléma, amihez nem találunk megoldó-kulcsot. Folyamatos a teljesítménykényszer életünk minden területén, és mi ennek –úgy érezzük – nem tudunk megfelelni. Életünk irányítása lassan kicsúszik kezünkből és csak sodródunk.


Kishitűekké váltunk, elbizonytalanodtunk önmagunkban. Jó lenne egy boldogság szerviz, ahová bemennénk és feljavítva, megújulva jönnénk ki. Sajnos nincs ilyen szerviz, nincs olyan eszköz, sem varázspálca, melynek segítségével egy új, számunkra kedvező, boldog életet teremthetne bárki.


Az eszköz, a problémamegoldó-kulcs mi magunk vagyunk. Sorsunk megváltoztatása önmagunk tudatosan irányított változásával kezdődik. Új szemlélet, új látásmód kialakítása, új rálátás a problémákra, új szokások, viselkedési formák integrálása, tudatos életvezetés nélkül esélyünk sincs arra, hogy életünk a vágyott irányba változzon.


„ Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna”


Amiben segíteni tud Önnek az életvezetési tanácsadás


Segíteni tudom Önt önismeret megszerzésében; megingott önbizalom helyreállításában; lelki súlyok, lelki terhek oldásában, feldolgozásában; krízis- és válsághelyzetek kezelésében; megromlott emberi kapcsolatok - elsősorban párkapcsolat – helyreállításában, vagy elengedésében.
Életvezetési tanácsadóként főbb szakterületeim a párkapcsolati konfliktuskezelés, szemléletváltás és szemléletfejlesztés, holisztikus látásmód kialakítása, test, lélek, szellem egységének harmonizálása, tudatos életvezetés, melyek segítségével elérhető a pénzügyi stabilitás és bőség, célkitűzések, sikeres élet megvalósítása; harmonikus, építő emberi kapcsolatok kialakítása; egy új, minőségi élet megteremtése. Amennyiben szeretné tudatosabban, hatékonyabban, sikeresebben irányítani életét és megtapasztalni a változásokat a mindennapjaiban hívjon bizalommal!


„ Ne álmodd az életed, éld az álmodat!”


Bejelentkezés, időpont egyeztetés

06-20-446-0288

 Tel.: 0620 446 0288
e-mail: varadieva@eletleckek.hu

Napi idézet
„A sikeres ember rendelkezik azzal a szokással, hogy megteszi azokat a dolgokat, amelyeket a sikertelen emberek nem szívesen csinálnak”.
Spirituális tanácsadó és lélekmentor képzés

 

Spirituális tanácsadó és lélekmentor képzés

<...


Cigánykártya tanfolyam

 

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM!

Ingyenes mini tanfolyam
Választott képzés:
Keresztnév
E-mail cím:
Telefonszám:
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírlevél


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírek Munkalehetőség Kapcsolat Játékszabályzat AdatvédelemHírlevél leíratkozás Vissza az oldal tetejére