Szemléletváltás, szemléletfejlesztés tréning

Ha bizonyos módon cselekszel, szokást formálsz.  Ha szokást formálsz, azzal jellemet teremtesz. Ha jellemet teremtesz, azzal meghatározod a sorsodat.”

Minden egy gondolatból indul. A gondolatot tett követi, a tettekből cselekvéssorozat alakul ki, a cselekvéssorozat rögzült, megszilárdult, automatikus szokássá válik.  Tudatalatti paradigmáink, megcsontosodott mintáink, programjaink alakítják gondolkodásunkat, szokásainkat, életünket.

„Kezdetben Te magad alakítod a szokásaidat, majd idővel a szokásaid alakítanak Téged”

Az a látásmód, az a szemlélet ami az eddigi cselekvéseit motiválta, ösztönözte, csak a probléma kialakulásához, majd felhalmozódásához vezetett.

Az a gondolkodásmód amit eddig követett,  rögzítette cselekvési szokásait. Berögzült problémakezelési módszerek lenyomatait hozta létre tudatalattijában, olyan beégett kríziskezelési szokásokat, amik- lássuk be- nem mindig vezettek pozitív eredményre.

Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy az őt irányító tudatalatti programokat felülírja, helyettük új, tudatosan választott saját programot működtessen és ezzel új szokásokat alakítson ki.

A szemléletváltás és fejlesztés a másképpgondolkodást tárja fel Ön előtt, tanítja meg Önnek. Egy olyan szemléletet, látásmódot eredményez, ami Önt problémateremtőből problémamegoldóvá fejleszti.

Jelentkezem a szemléletváltás tanfolyamra

 

A szemléletfejlesztés ahhoz segít hozzá, hogy tudatunkat a problémákról a megoldásokra fókuszáljuk és helyezzük át.

A szemléletváltás tanít meg minket problémát megoldani, konfliktust kezelni, sikereket elérni, célokat megvalósítani, anyagi stabilitást, bőséget teremteni és boldog párkapcsolatban élni. Ez a tudatos életvezetés alapja, sorsunk megváltoztatásának elengedhetetlen feltétele.

Tanfolyamra  ITT  jelentkezhet

Több személy együttes jelentkezése esetén kedvezményt biztosítok.

Részletekért hívjon a lenti telefonszámon!

06-20-446-02-88Tel.: 0620 446 0288
e-mail: varadieva@eletleckek.hu

Napi idézet
„A sikeres ember rendelkezik azzal a szokással, hogy megteszi azokat a dolgokat, amelyeket a sikertelen emberek nem szívesen csinálnak”.
Ingyenes mini tanfolyam
Választott képzés:
Keresztnév
E-mail cím:
Telefonszám:
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírlevél


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírek Munkalehetőség Kapcsolat Játékszabályzat AdatvédelemHírlevél leíratkozás Vissza az oldal tetejére