Gnóthi szeauton!” : „Ismerd meg önmagad!”
                           
       /Delphoi jósda felirata/

 Belénk égetett paradigmáink, felvett és berögzült rossz szokásaink, tanult viselkedési mintáink, hibás énképünk, alacsony önértékelésünk és önbecsülésünk, önbizalomhiányunk, megfelelési kényszereink, rossz kommunikációs és problémamegoldó képességünk csak néhány elem azok közül, melyek tudat alatt irányítanak és hozzájárulnak a folyamatos kudarcélményekhez, elakadásokhoz, sikertelenséghez.

Vágyakozni, jövőt tervezni, célokat kitűzni nem merünk, mert nem érezzük magunkat rátermettnek, képzettnek, fiatalnak, elég okosnak, elég jónak, hogy megvalósítsuk azokat. Lehet, hogy csak egy életterületen van ilyen problémánk, de ez az egy minden életterületre rányomja a bélyegét.

Gyermekkorunktól arra vagyunk kondicionálva, hogy elhiggyük magunkról, mi nem vagyunk elég jók, elég ügyesek, elég okosak. Megtanították nekünk, mi nem vagyunk rátermettek, alkalmasak, képesek. És mi el is hittük ezt! Elhittük, hogy a siker, a bőség, a boldogság csak a kiváltságosaké.

Magunkról megszerzett tudásunk, önmagunkról kialakult énképünk motiválja és befolyásolja  gondolatainkat,  érzéseinket, érzelmeinket, cselekedeteinket, döntéseinket, embertársainkhoz való viszonyulásunkat, életünk minden rezdülését. Önismeretünkön múlik  mire tartjuk magunkat méltónak, érdemesnek, képesnek. A magunkról kialakított kép dönti el, hogy el tudjuk-e fogadni,  tudjuk-e  szeretni önmagunkat.

 Minden ember boldogságra lett teremtve, életre lett hangolva!

 Amiben az önismeret segíteni tud /teljesség igénye nélkül/:

reális képet kialakítani önmagunkról

megérteni viselkedésünk lelki hátterét

felismerni cselekvési szokásaink mögött meghúzódó paradigmákat, hitrendszereket, berögzült mintázatokat

megismerni döntéshozatali szokásaink mozgatórúgóit

emberi kapcsolatainkban  –különösen párkapcsolatunkban- betöltött szerepünk motivációit

rávilágít azokra a sztereotípiákra, hozott és tanult mintázatokra, melyek jelenlegi életünket irányítják, sorsunkat alakítják

hozzásegít, hogy énképünk és vágyott énképünk közötti távolság minimálisra csökkenjen 

Az önmagunkról szerzett tudás rámutat, hogy jellemünket, személyiségünket a bennünk működő belső erők alakítják és formálják, nem külső erők uralkodnak rajtunk!

 Önismereti tréningen feltárja az Önben megbúvó belső tartalékokat, energiákat, azt az erőt, amellyel képes álmait valóra váltani, céljait megvalósítani, a vágyott életet megteremteni.

 

jelentkezem az önismeret tanfolyamra

 Nagy bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy valaki az önismeret útjára lépjen. Aki az önismeret útját választja, annak tudnia kell, hogy ennek az útnak sosincs vége.

 Az önismeret életprogram, mely élethosszig tart.

Az út rögös, tele buktatókkal, fájdalmakkal, örömökkel, felfedezésekkel, izgalommal. Csak kíváncsi embereknek ajánlott, felfedezőknek, kalandoroknak, hiszen ez az út a legnagyobb felfedezést és legnagyobb kalandot kínálja: önmagunk-és ezen keresztül a létező világ- megismerését.

Ezt az utat járva megértjük, hogyan formálódtunk olyan emberré, akik most vagyunk.
Rájövünk, hogy eddigi életünk során kik és mik voltak azok a jellemformáló erők, amik jelenlegi személyiségünket kialakították. Megértjük, hogy ehhez a folyamathoz mi mivel és hogyan járultunk hozzá.

Tudást szerzünk Önmagunkról, azokról a belső erőforrásokról, amiket jól használva sorsunkat saját magunk tudatosan irányíthatjuk, uralhatjuk.

 

Tanfolyamra  ITT jelentkezhet

 

Több személy együttes jelentkezése esetén kedvezményt biztosítok !

 

Részletekért hívjon a lenti telefonszámon!

06-20-446-02-88

 

 Tel.: 0620 446 0288
e-mail: varadieva@eletleckek.hu

Napi idézet
„A sikeres ember rendelkezik azzal a szokással, hogy megteszi azokat a dolgokat, amelyeket a sikertelen emberek nem szívesen csinálnak”.
Ingyenes mini tanfolyam
Választott képzés:
Keresztnév
E-mail cím:
Telefonszám:
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírlevél


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírek Munkalehetőség Kapcsolat Játékszabályzat AdatvédelemHírlevél leíratkozás Vissza az oldal tetejére