Betegségnyelv

Manapság egyre több orvos ismeri fel és ismeri be, hogy a betegségek nagy százaléka lélekben fakad, és a testben nyilvánul meg. Ezeket nevezi az akadémikus orvoslás pszichoszomatikus betegségeknek.  

A mai orvostudomány kezeli a fizikai test tüneteit –amit betegségnek hívnak-, de nem fordít kellő figyelmet a betegség lelki hátterére, a tüneteket kiváltó okokra.   

Szervezetünk felborult biokémiai egyensúlyának  és harmóniájának helyreállításához, egészségünk visszanyeréséhez és megőrzéséhez a tünetet kiváltó okok feltárására és megszüntetésére van szükség. Ez vezet el az egészséghez, a gyógyuláshoz, illetve az egészség fenntartásához. 

Az okok feltárásához nélkülözhetetlen a holisztikus szemlélet, ami a testet, lelket, szellemet egy egységnek tekinti. Ez a hármas egység alkotja az embert. 

 

Minden emberben működnek öngyógyító mechanizmusok, melyek felül tudják írni a betegséget, és helyre tudják állítani a test-lélek-szellem harmóniáját, az egészség állapotát.  

 

Kurzuson tárgyalt témakörök: /teljesség igénye nélkül/

egészségtudatos szemlélet

betegség megelőzése

egészség megőrzése

tisztító kúrák testi-lelki-szellemi szinten

placebo és nacebo hatás

betegségnyelv: betegségek lelki háttere

öngyógyító folyamatokat beindító módszerek, technikák

alternatív gyógymódok

 

Az alternatív gyógyászatból ismert holisztikus látásmód segítségével fel tudjuk tárni az egyes betegségekhez tartozó lelki okokat, a lélek betegségeihez tartozó testi problémákat. Ezek felismerését és az öngyógyító folyamatokat aktivizáló, beindító technikákat tanulhatja meg, aki részt vesz ezen a kurzuson.   

 

Tanfolyamra  ITT jelentkezhet

 

Több személy együttes jelentkezése esetén kedvezményt biztosítok !

 

Információkérés, tanfolyamra jelentkezés:

06-20/446-0288

 

 

szeretettel: Váradi ÉvaTel.: 0620 446 0288
e-mail: varadieva@eletleckek.hu

Napi idézet
„A sikeres ember rendelkezik azzal a szokással, hogy megteszi azokat a dolgokat, amelyeket a sikertelen emberek nem szívesen csinálnak”.
Ingyenes mini tanfolyam
Választott képzés:
Keresztnév
E-mail cím:
Telefonszám:
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírlevél


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
Hírek Munkalehetőség Kapcsolat Játékszabályzat AdatvédelemHírlevél leíratkozás Vissza az oldal tetejére